Att göra ditt hem miljövänligare

Överallt kan du läsa långa listor på hur du kan skapa dig ett mer miljövänligt liv. Vad du ska äta, vad du ska göra, hur du ska anpassa ditt hem osv. Problemet är att de är just det - långa listor. Man nästan storknar när man ser den mängd med grejer de vill att man ska göra och i slutändan brukar det bli en punkt eller två man faktiskt genomför - resten faller bort för att sakerna blev för många på samma gång. Således är det bästa alltså att anpassa ditt liv steg för steg - gör en långvarig förändring men lite i taget - skynda långsamt.

Stundtals kan jag känna att allt redan är sagt - att folk vet hur de ska leva mer miljövänligt - men att de bara inte gör det. Därför kan den här guiden med en hög "steg för steg"-anpassningar av hemmet kännas aningens grundläggande för många - men jag hoppas att jag i slutändan fått er att iaf anamma någon sak.

De kommande veckorna kommer alltså dedikeras åt miljöanpassning av hemmet. Inte alla på en gång - ett par tips i veckan på hur du ska miljöanpassa ditt hem....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0